top of page
avli-greek-cuisine-restaurant-athens-greece-16a.jpg

Menu

Here is our standard seasonal menu.
Visit us and explore our fresh daily dishes!

10% discount for take away

MENOY (GR)


Ορεκτικά



Τυροκροκέτες
με γλυκό τσίλι
€6.10


Τζατζίκι Μελιτζάνας
με σιρόπι ροδιού
€5.80


Λαδοτύρι Μυτιλήνης Σαγανάκι
€6


Φάκελος Τυριών
Φάκελος Ελληνικών τυριών με μέλι


Μαστέλο Χίου
Στη σχάρα με μαρμελάδα εποχής
€5.90


Φάβα Φενεού
Με κρεμμύδι, άγρια κάπαρη, μαιντανί και παρθένο ελαιόλαδο
€5.60


Ντοματοκεφτέδες
με γιαούρτι και μυρωδικά
€5.80


Πορτομπέλο Σχάρας
με σύκο, μαστέλο, πέστο καρυδιού και μπαλσάμικο
€7.50


Πατάτες τηγανητές
Φρέσκιες φρεσκοκομμένες πατάτες
€3.80


Ελιές Καλαμών
με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
€1.50



Κυρίως Πιάτα



Χοιρινή σπαλομπριζόλα
με φρέσκιες πατάτες τηγανητές
€12.40


Κοτομπριζολάκια
με πολύχρωμη σαλάτα και vinaigrette μουστάρδας
€9.20


Μοσχαρίσια μπιφτέκια
με φρέσκιες πατάτες τηγανητές
€9.30


Μοσχαρίσια ταλιάτα (tri-tip)
με baby πατάτες & μυρωδικά
€15.80


Γιαουρτλού κεμπάπ
με πιτούλα, γιαούρτι, μυρωδικά & σπιτική σάλτσα ντομάτας
€8.60


Χωριάτικες Χυλοπίτες
με κρασάτο μοσχάρι & λιαστή ντομάτα
€12.60


Κριθαρότο λαχανικών
με υλικά εποχής και τριμμένο καπνιστό Μαστέλο
Χορτοφαγικό


Γιουβέτσι
με γαρίδες


Θράψαλο Σχάρας
με πράσινη φάβα & λαδολέμονο δυόσμου



Σαλάτες



Ρόκα
με κατίκι Δομοκού, λιαστή ντομάτα, κάπαρη, κρουτόν, ηλιόσπορο & βινεγκρέτ μπαλσάμικο
Χορτοφαγικό


Ελληνική Σαλάτα
με βαρελίσια φέτα και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Χορτοφαγικό


Ντάκος
με κριθαροκούλουρο, ντομάτα, κρίταμο και ξυνομυζήθρα και έξτρα παρθένο ελαιόλαιο


Ανάμεικτη Σαλάτα
με γραβιέρα Ίου, κάσιους, σταφίδα, ξυνόμηλο & βινεγκρέτ τριαντάφυλλο



Αποστάγματα



Ρακή


Ούζο Βαρβαγιάννη


Ούζο Πλωμαρίου


Τσίπουρο Αποστολάκη


Τσίπουρο Γάτσιου


Τσίπουρο Ηδωνικό


Τσίπουρο Αγιονέρι


Liquer Τεντούρα

Avli Gefsipoleion
Restaurant

Re
Methonis 43 pedestrian street
Athens center - Exarchia
+302103838167

OPEN EVERYDAY
except of Monday, 13.00 - 24.00 

copyright Avli © 2025 - website - photography - digital services by advart

bottom of page